Om oss

Vilka är vi?

Vi är ett rivningsföretag med bas i Malmö, men vi arbetar i hela södra Sverige. Med vår stora erfarenhet och mångsidighet erbjuder vi ett brett utbud av tjänster inom rivning, håltagning och sanering. Du kan anlita oss som totalentreprenör för ett omfattande projekt eller ett mindre uppdrag, oavsett storlek får du alltid en professionell entreprenör som tror på tydlig kommunikation och ett personligt, serviceinriktat bemötande. För din trygghet innehar alla våra medarbetare ID06 (legitimationsplikt). Vi vidareutbildar kontinuerligt vår personal och håller oss uppdaterade med det senaste inom kvalitet, teknik och miljökrav. Ständig kompetensutveckling är viktigt för oss då vi alltid strävar efter att ligga i absolut framkant inom vår bransch och vill erbjuda våra kunder kvalitativa och trygga tjänster.

Vår yrkeskunnighet kombinerat med vår prisvärdhet och pålitlighet uppskattas av våra kunder. Vi ser med stor tillförsikt mot framtiden och är som alltid redo för nya spännande utmaningar.

Varmt välkommen med din förfrågan!

Vårt team

Hos oss arbetar drivna människor som vill ta ansvar och utvecklas. Tillsammans är vi en stark enhet som alltid strävar efter att överträffa dina förväntningar som kund.

Kreativa & Professionella

Kreativitet handlar om nytänk vilket leder till effektivisering i våra projekt. Vi strävar alltid efter att erbjuda våra kunder ett effektivt och professionellt bemötande.

Kompletta tjänster

Låt oss ta ansvaret hela vägen för ert projekt. Med vår breda kompetens hjälper vi er från första steget till avslutat projekt.

Miljö & hållbarhet

Vi värnar om miljön därför följer vi EU:s regler gällande sortering av avfall samt återanvändning av material.

ROT - avdrag

ROT-avdraget är ett skatteavdrag som gäller för många typer av tillbyggen, renoveringar och andra arbeten som sker på och runt ditt hus. Att göra ROT-avdrag innebär att den del av arbetet som är arbetskostnad dras 30% av som skattereduktion, upp till ett max avdrag på 50 000 kr per person och år.

Behöver du hjälp med ROT - avdrag?